• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pedaalsloten; voorkom diefstal van uw auto

Een pedaalslot is bedoeld ter voorkoming van diefstal van de auto, bestelwagen, bus, vrachtwagen, oldtimer, camper, etc. Pedaalsloten zijn meestal alleen geschikt voor handgeschakelde voertuigen.
Merken
SCM keurmerk
inclusief slot
stuurdiameter
Stuurslot/Pedaalslot Yellow ZONDER BLISTER
15,50
Stuurslot/Pedaalslot Yellow
16,50
Pedaalslot ProPlus
21,95
Pedaalslot Carpoint
24,95
Stuurslot/Pedaalslot Carpoint
43,95

Pedaalsloten; voorkom diefstal van uw auto

Een pedaalslot is bedoeld ter voorkoming van diefstal van de auto, bestelwagen, bus, vrachtwagen, oldtimer, camper, etc.

Inleiding - pedaalslot

Pedaalsloten zijn meestal alleen geschikt voor handgeschakelde voertuigen.

Met een pedaalslot worden de pedalen middels een slot geblokkeerd. Hiermee wordt diefstal een stuk lastiger! 

Als we een nadeel mogen noemen, dan is de 'onzichtbaarheid' voor ons een nadeel. Met zo'n slot voorkomt u welliswaar diefstal van uw auto of camper, maar..... veelal wordt een dergelijk slot pas opgemerkt door de (gelegenheids)dief als hij/zij de auto al heeft opengebroken. In dat geval heeft u nog wel schade en de rompslomp om dit af te handelen! Denk aan reparatie, aangifte doen, etc.

Algemene informatie - pedaalslot

Een pedaalslot werkt zeer effectief bij auto's die eenvoudig open te krijgen zijn zoals oldtimers, campers en open auto's. Als de potentiële dief eenmaal in de auto is zal hij proberen deze te starten. Bij oudere auto's kan dit eenvoudig door twee draadjes los te trekken, deze te lussen en zodoende de startmotor te activeren. Dit soort sloten zorgen ervoor dat ook dan de auto nog steeds niet verplaatst kan worden aangezien de pedalen geblokkeerd zijn middels het slot!

Beveilig uw eigendom eenvoudig, effectief en doeltreffend zonder enorme kosten te hoeven maken!

Een pedaalslot helpt diefstal voorkomen!

Alternatief - pedaalslot

Als u een pedaalslot overweegt kunt u als alternatief een stuurslot overwegen! Een stuurslot heeft feitelijk dezelfde werking en uitwerking, maar kent een aantal voordelen ten opzichte van een pedaalslot. Natuurlijk zijn er ook wat nadelen te benoemen. Daarom adviseren wij u ook eens bij de stuursloten te kijken en voor uzelf na te gaan wat in uw situatie en voor uw gebruik de meest praktische oplossing is. 

Pedaalslot

Lees meer