Overig

Diverse anti-diefstal producten en accessoires.Overig

Wij hebben altijd wel producten in ons assortiment die niet passen in de standaard categorie. Vandaar de categorie overig!

Inleiding - overig

Wij, Anti-Diefstal24, hebben altijd wel producten in ons assortiment die aangemerkt worden als anti-diefstal producten, maar die niet passen in de standaard categorie. Vandaar de categorie overig!

Algemene informatie - overig

Welke producten bieden wij aan in de categorie overig en waarom?

Dit zijn altijd producten die passen binnen ons assortiment van anti-diefstal producten. een aantal voorbeelden:

Wand- en grondankers

Soms is het 'op slot' zetten of leggen van een product onvoldoende, omdat het product dan weggedragen of weggeduwd kan worden. Daar zijn grond- en wandankers voor in het leven geroepen. Deze ankers worden aan de grond of de wand gemonteerd. Door de stalen ring kan dan het object worden vastgelegd. Zo voorkomt u alsnog diefstal!

Beugelsloten

Wij hebben een aantal bijzondere beugelsloten in het assortiment. Vanzelfsprekend zijn dit ook anti-diefstal producten en passen dus goed binnen ons assortiment

Optionele producten

In de categorie overig hebben wij optionele producten opgenomen die als optie bestelbaar zijn bij andere producten in ons assortiment. Denk aan en extra discusslot of een extra afstandsbediening.