Verzenden en Retourneren

Na ontvangst van uw bestelling & betaling bieden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk aan onze pakketdienst aan.

Wij staan garant voor een snelle levering. 

Onze pakketdienst bezorgt de pakketten van maandag t/m vrijdag (muv feestdagen).

Voor zendingen naar België willen wij u vragen om acht werkdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

Mocht u uw bestelling na 5 werkdagen nog niet in huis hebben neem dan contact met ons op via klantenservice@verkoop24.com. Wij bieden u dan een passende oplossing.

Als u kiest voor 'Verzendmethode DHL Nederland' verzenden wij uw bestelling normaliter met DHL. Echter, in een incidentele situatie kan het voorkomen dat hiervan wordt afgeweken omdat dit efficiënter is of voor een snellere levering zorgt. Aan de door u gemaakte keuze kunnen dan ook geen rechten worden ontleent.

Gratis verzenden

Indien uw bestelling boven een bepaalde grens uitkomt, verzenden wij het product gratis aan uw adres binnen Nederland, mits gekozen wordt voor de standaard verzendmethode. Helaas zijn wij genoodzaakt om bij een verzending aan een adres buiten Nederland altijd verzendkosten in rekening te brengen.

Retourneren

Vanzelfsprekend kan het voorkomen dat u, om uiteenlopende redenen, een product wenst te retourneren. Hier staan de regels beschreven die u in acht moet nemen.

Retourneren kan bijna altijd! Echter, hier zijn regels aan verbonden.

Als u wilt retourneren omdat u van mening bent dat het product defect is en u aanspraak wenst te maken op garantie of u wilt het product retourneren omdat u aanspraak wenst te maken op het herroepingsrecht (retourrecht), dan dient u het retour formulier volledig in te vullen en te verzenden.

Een kopie van dit formulier dient u, inclusief een kopie van uw factuur, bij het product te voegen dat u aan ons retourneert.

Retouren ZONDER deze formulieren worden NIET in behandeling genomen! Tenzij u telefonisch of middels email anders met ons bent overeengekomen.

Alle retour regels op een rijtje indien u zich beroept op het herroepingsrecht, zoals opgenomen in onze Algemene voorwaarden, artikel 6 (geen garantie):

  • het product dient GEEN gebruikssporen te bevatten
  • het product dient in de originele, onbeschadigde, verpakking geretourneerd te worden
  • het product dient inclusief een volledig ingevuld retourformulier en een kopie factuur te worden geretourneerd
  • tussen aankoopdatum en meldingsdatum (invuldatum van het retourformulier) mag maximaal 14 dagen liggen
  • tussen meldingsdatum (invuldatum van het retourformulier formulier) en retour datum (datum waarop u het product terugstuurt) mag eveneens wederom maximaal 14 dagen liggen
  • wij vergoeden NIET de door u gemaakte verzendkosten

Let op: het mailadres dat u onderaan het formulier opgeeft, dient een geldig mailadres te zijn.

Het te retourneren product, inclusief een volledig ingevuld retourformulier én een kopie van de factuur, kunt u versturen aan:

Verkoop24
afdeling Retouren
Ohmstraat 10 N
3861NB Nijkerk
Nederland

Indien u recht hebt op terugbetaling van (een deel van) uw betaling, dan is het volgende nog belangrijk voor u: Na controle van de retour ontvangen goederen wordt een creditfactuur gemaakt. Retourbetaling vindt normaliter binnen 7 dagen na ontvangst (en goedkeuring) van het retour plaats.

Wij zullen alles in het werk stellen om een terugbetaling zsm bij ons te verwerken, daar kunt u van op aan!

Klik hieronder op het pdf-logo voor een blanco retourformulier:

RETOURFORMULIER
PDF – 217,7 KB 1216 downloads