Containersloten

Met een container slot kunnen zeecontainers worden beveiligd tegen openbreken.Containersloten

Met een containerslot kunnen zeecontainers worden beveiligd tegen openbreken.

Inleiding - containerslot, container slot

Steeds vaker zien wij dat (zee)containers worden gebruikt voor de opslag van waardevolle spullen. Op bouwplaatsen, bij jachthavens, campings, recreatiegebieden en bij bedrijven worden steeds vaker containers gesignaleerd. Handig, want in de container liggen de spullen droog en achter gesloten deuren. Maar.... een zeecontainer kan van zichzelf niet op slot!

Helaas weten criminelen dit ook! Zij zijn zich bewust van het feit dat juist in z(zee)containers vaak de meest waardevolle spullen en gereedschappen worden gestald!

Zorg dat criminelen letterlijk en figuurlijk aan een gesloten deur komen! Middels het plaatsen van een containerslot is de (zee)container eenvoudig en doeltreffend beveiligd tegen inbraak!

Eigenschappen - containerslot, container slot

Een containerslot is meestal ene constructie met 2 grove haken en een slot in het midden. De 2 haken grijpen om het sluitmechanisme van de (zee)container en het slot vergeldend beide haken. Daarmee worden dus direct de twee deuren vergrendeld! Eenvoudig, doeltreffend en hufter-proof!

Met een containerslot sluit u de container goed af!

Van onze klanten horen wij overigens steeds vaker dat met een containerslot niet alleen (zee)containers worden afgesloten, maar ook laadbakken van vrachtwagens! Helaas hebben vrachtwagenchauffeurs onderweg te kampen met 2 grote risico's: diefstal van de lading én illegale passagiers! Beiden wil je niet en beiden is te voorkomen door het plaatsen van een containerslot!