• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Autokluizen

Een autokluis is bedoeld om uw kostbaarheden en/of papieren veilig op te bergen in uw auto, caravan, boot of camper.
Geen producten gevonden...

Autokluizen

Inleiding - autokluizen

Een autokluis is bedoeld om uw kostbaarheden en/of papieren veilig op te bergen in uw auto, caravan, boot of camper.

Tegenwoordig hebben we onderweg allemaal waardevolle eigendommen bij ons. Gaat u op vakantie met de auto, camper of caravan, dan biedt een autokluis zeker uitkomst. Perfect voor het veilig opbergen van paspoorten, contant geld, mobiele telefoons, horloges, sieraden en andere waardevolle eigendommen. Zorgeloos op vakantie!

Zit u zakelijk veel op de weg? Dan hebt u altijd waardevolle eigendommen bij u. Denk aan een mobiele telefoon, laptop en documenten met gevoelige informatie. Deze wilt u natuurlijk optimaal beschermen. Plaats dan een kluis in uw auto.

Ook ideaal voor op uw boot! Zoals u weet is het afsluiten en beveiligen van een boot een lastig verhaal. Daarom doet niemand daar moeilijk over en is het algemeen geaccepteerd. Toch blijft het vreemde wetenschap dat er waardevollen spullen en documenten aan boord zijn, terwijl deze eigenlijk niet of nauwelijks beveiligd zijn tegen diefstal. Een autokluis kan dit oplossen!

Uitleg - autokluizen

Autokluizen zijn er in diverse afmetingen! De grote autokluizen kunnen tevens worden gebruikt voor het veilig opbergen van tablets, laptops, navigatiesysteem, etc.

De slede van een autokluis is eenvoudig en snel ergens onder of aan vast te schroeven. Zowel onderbouw als opbouw. Door daarna de kluis in de slede te schuiven is de kluis beschermd door de slede en de slede kan niet worden verwijderd want de kluis zit in de weg. Zowel doeltreffend als verbluffend eenvoudig toch?!

Een autokluis voorkomt diefstal én een heleboel ellende en geregel! Bedenk u eens wat er gebeurt als u uw paspoort of rijbewijs kwijt bent in het buitenland...... U moet aangifte doen, er moet soms zelfs via de Nederlandse ambassade een tijdelijk document worden aangevraagd! Allemaal zaken waar u niet op zit te wachten, zeker niet als u op vakantie bent!

Autokluis!

Lees meer